INDRETNINGSRÅDGIVNING

Visionen hos Espace er at skabe et univers, der kan inspirere og et miljø, hvor mennesket er i fokus.

Vi guider dig til løsninger, som passer til netop dine drømme og behov. Sammen skaber vi rammer, der omfavner dig og højner dit velvære, lige fra soveværelset til køkkenet. At bruge gedigne og langtidsholdbare materialer, være velovervejet omkring indretningsløsninger og bruge tidløse produkter er grundholdningerne hos Espace.

Med erfaring fra både mindre indretningsopgaver og større renoveringsprojekter, tager vi udgangspunkt i din situation og dine ønsker, og indkredser sammen opgavens omfang. Vi favner glædeligt alle størrelser af opgaver, og ser diversiteten som en dejlig variation i vores arbejde. Udgangspunktet er altid det samme - at skabe de bedst mulige omgivelser for dig samtidig med at vi gør processen nem og overskuelig for dig.

Vi er med dig gennem hele indretningsprocessen, og vægter en god dialog højt. Ved opstart af et projekt er det essentielt, at der er kemi - for os er det udgangspunktet for et godt samarbejde. Ud fra det du drømmer om, gennemgår vi sammen projektets muligheder, og vi introducerer dig for forskellige løsninger inden for dit budget. Vi lægger vægt på at skabe unikke løsning med materialer der er nøje udvalgt.